Italia Serie A:Inter Milano - AS Roma

Analiza meciuri

Inter Milano – AS Roma

Acesta este cu siguranta cel mai important meci al etapei a 21 a din Serie A, un meci in care echipa de pe locul trei, Inter, urmeaza sa intalneasca echipa de pe locul cinci, Roma. Roma are trei puncte mai putin, dar si un meci in minus, iar ultimul meci direct intre aceste echipe s-a jucat la Roma si s-a incheiat cu victoria lui Inter cu 3-1.

Inter Milano

Inter vine dupa o serie de cinci meciuri fara victorie, dintre care doua egaluri si trei infrangeri. Inter a pierdut cu Udinese acasa si cu Sassuolo in deplasare si a facut egal acasa cu Lazio si cu Fiorentina in deplasare si este la sapte puncte de Juventus si la noua de Napoli. Intre timp Inter a fost eliminata din Cupa Italiei de Milan si acum are doar varianta victoriei in acest meci contra lui AS Roma. Singurul jucator indisponibil este fundasul D Ambrosio, acesta fiind accidentat.

AS Roma

Roma a castigat doar un punct din ultimele trei partide disputate si au fost eliminati de Torino din Cupa Italiei si ocupa locul cinci in clasament la o diferenta mare de puncte de primele doua echipe. Roma probabil se va lupta pentru un loc de Liga Campionilor avand in vedere ca sunt la trei puncte de locul trei ocupat de Inter si la un punct de rivalii de la Lazio. Roma v-a juca in curand contra celor de Shakhtar in Liga Campionilor asa ca isi doresc sa obtina cat mai multe puncte in meciurile de campionat pe care le mai au de jucat pana atunci. Fundasul Karsdorp si atacantii Defel si Perotti sunt singurii jucatori indisponibili pentru acest meci.

{{notification_msg}}