Italia Serie A:Inter Milano-AC Milan

Analiza meciuri

Inter Milano – AC Milan

Acest meci este ultimul meci ce se joaca duminica in Serie A si este un derbi al orasului Milano intre Inter si Milan. Inter este mai in forma momentan si ocupa locul trei, in vreme ce Milan este pe locul sapte si are si sapte puncte in minus fata de rivalii lor din acest meci. In ambele meciuri directe jucate sezonul trecut scorul a fost acelasi 2-2.

Inter Milano

Inter este neinvinsa in campionat, avand sase victorii si un egal si va face tot posibilul sa castige acest derbi, mai ales ca jucatorii antrenati de Spaletti sunt in mare forma. Adversar le este rivala din oras, AC Milan, o echipa ce nu au reusit sa o invinga in meciurile directe in ultimele trei intalniri. Spaletti v-a trebui sa gaseasca formula castigatoare, punctul forte al echipei fiind apararea, ei primind doar trei goluri in acest sezon. Mijlocasul Brozovic este singurul absent al echipei, acesta fiind accidentat.

AC Milan

Milan nu a inceput sezonul foarte bine si este doar pe locul sapte, echipei lipsindu-i constanta, ea castigand doua meciuri la rand dar dupa pierzand trei, cu Lazio, Sampdoria si Roma. Pauza din campionat le-a prins foarte bine dupa acele infrangeri, mai ales ca acum joaca impotriva marii rivale Inter, iar in acest derbi al orasului Milano nu mai exista favorite. Ei vor da totul pe teren chiar daca nu se pot baza pe fundasii Conti si Antonelli, mijlocasul Calhanoglu si atacantul Kalinic.

{{notification_msg}}