Italia Serie A:Genoa - Inter Milano

Analiza meciuri

Genoa 1893 – Inter Milan

Etapa a 25 a din Serie A ne aduce un duel interesant intre echipa de pe locul 14, Genoa si echipa de pe locul trei, Inter. Genoa a castigat ultimele doua meciuri pe care le-a disputat in deplasare, in vreme ce Inter a invins in ultima etapa si a pus capat unei serii de trei infrangeri si cinci egaluri.

Genoa 1893

Genoa a invins pe Inter in ultimele patru meciuri disputate acasa, si a invins si in ultimele doua partide disputate in campionat, 2-1 cu Lazio si 1-0 cu Chievo. In urma acestor rezultate Genoa a urcat pe locul 12 si are 10 puncte in plus fata de echipa de pe locul 18 ocupat de SPAL si nu are nici o presiune asupra ei inaintea acestui meci cu Inter. Antrenorul Ballardini a folosit acelasi prim 11 in ultimele doua meciuri disputate si probabil v-a face la fel si acum, singurii jucatori accidentati sunt fundasii Izoo si Rosi, mijlocasii Veloso si Taarabt su atacantul Rosi.

Inter Milano

Inter a invins pe Bologna cu 2-1 in ultima etapa din campionat si astfel a pus capat unei serii de trei infrangeri si cinci egaluri. Inter este pe locul trei in campionat si are un punct peste Roma si doua decat Lazio, aceste trei echipe luptandu-se pentru ultimele doua locuri ce duc in Liga Campionilor. Napoli si Juventus s-au detasat decisiv in clasament asa capentru Inter nu ramane decat sa se lupte pentru locul trei. Multi jucatori sunt in scadere de forma dar dupa victoria cu Bologna lucrurile pot reveni la normalitate daca inving si in acest meci. Stopperul Miranda, mijlocasul Pasic si atacantul Icardi sunt accidentati si nu vor fi pe teren in aceasta partida.

{{notification_msg}}