Italia Serie A:Bologna - Inter Milano

Analiza meciuri

Bologna – Inter Milano

Acesta este primul meci din etapa a cincea din Serie A si se joaca intre ocupanta locului 13, Bologna si ocupanta locului 3, Inter, echipa ce are si un avans de opt puncte in clasament. Anul trecut in rezultatele directe, scorul a fost egal la Bologna, in vreme ce Inter a castigat acasa si in Cupa Italiei.

Bologna

Bologna v-a incerca sa ii invinga pe cei de la Inter chiar daca milanezii sunt momentan intr-o forma mai buna, Bologna facand egal cu Torino in prima etapa, dupa invingand pe noupromovatii Benevento si dupa pierzand cu Napoli si cu Fiorentina. Bologna a fost eliminata si in Cupa de catre Cittadella si din trei meciuri jucate acasa in acest sezon  a obtinut doar un punct. Ca absente pentru acest meci ii avem pe fundasii Maietta, De Maio, Torosidis si Keita si pe mijlocasul Falletti si atacantul Krejci.

Inter Milano

Inter ocupa un meritat loc trei in campionat si are acelasi numar de puncte ca si primel doua echipe, Juventus si Napoli, fiind si singurele echipe cu punctaj maxim din Serie A. Antrenor a venit Spaletti si se pare ca acesta face treaba buna, in primele patru etape echipa inregistrand victorii cu Fiorentina su SPAL acasa si cu Roma si Crotone in deplasare. Jucatorii cei mai in forma sunt Icardi care are cinci goluri marcate si Perisic care are trei goluri si trei assisturi pana acum. Spaletti probabil ca nu v-a face nicio modificare in echipa, singurii absenti fiind fundasii Joao Cancelo si Santon.

{{notification_msg}}