Italia Serie A:Atalanta - Napoli

Analiza meciuri

Atalanta Bergamo – SSC Napoli

Campionatul italian se reia dupa o pauza de doua saptamani cu etapa a 21 a, etapa in care avem un meci intre echipa de pe locul sapte, Atalanta si liderul Napoli. Napoli are 21 de puncte in plus, dar Atalanta i-a invins cu 2-1 in sferturile de finala ale Cupei Italiei, in vreme ce Napoli s-a impus in campionat cu 3-1.

Atalanta Bergamo

Atalanta a castigat ambele meciuri contra lui Napoli in sezonul trecut, ei fiind un adversar foarte incomod pentru napoletani. Atalanta este increzatoare in victorie, chiar daca au pierdut ultimul meci acasa contra lui Cagliari, dar dupa au reusit doua victorii in deplasare, una cu Napoli in Cupa si una cu Roma in campionat. Atalanta este pe locul sapte in campionat si a pierdut doar unul din ultimele 11 meciuri jucate, inregisrand doua egaluri si opt victorii. Pentru acest meci mijlocasul Roon este singurul jucator indisponibil, el fiind accidentat.

SSC Napoli

Napoli vine o serie de patru victorii consecutive in campionat dar si dupa un esec impotriva Atalantei in Cupa. Acum ei au sansa sa se razbune si sa mentina diferenta de puncte fata de Juventus in Serie A. Dupa ce a castigat 16 meciuri si a facut trei egaluri si o infragere, Napoli are un punct in plus fata de Juventus in campionat si a fost eliminata din Cupa Italiei si din Liga Campionilor. Acum ei vor trebui sa joace in Europa League si sa se lupte pentru campionat,iar in aceasta etapa nu se vor putea baza pe fundasul Ghoulam si atacantul Milik, acestia fiind accidentati.

{{notification_msg}}