Italia Serie A:AS Roma - Inter Milano

Analiza meciuri

AS Roma – Inter Milano

Etapa a doua din Serie A ne aduce un prim derby intre doua din cele sase echipe mari italiene ce se lupta la titlu. Roma si Inter au invins in prima etapa pe Atalanta si Fiorentina. Sezonul trecut Roma a terminat pe locul doi, iar Inter pe sapte, meciurile directe fiind castigate tot de Roma cu 2-1 acasa si 3-1 in deplasare.

AS Roma

Roma a terminat sezonul trecut cu patru victorii consecutive, lucru ce i-a ajutat sa termine pe locul doi si o clasare in Liga Campionilor, iar sezonul acesta au obiectiv castigarea campionatului. Acestia au inceput bine si au castigat in deplasare la Atalanta prin golul marcat de Kolarov. Echipa s-a intarit vara aceasta pentru sezonul de Liga Campionilor ce urmeaza, in meciul de campionat a debutat Defrel in atac, iar B.Peres s-a accidentat si probabil ca v-a fi inlocuit de Fazio. Emerson si Karsdorp sunt si ei accidentati si vor lipsi de pe teren.

Inter Minalo

Sezonul acesta Inter spera sa se intoarca in fruntea campionatului Italian, lucru ce dupa primul rezultat chiar s-ar putea intampla. In prima etapa Inter a invins fara drept de apel pe Fiorentina cu 3-0, jucatorii aratand ca isi doresc o clasare mult mai buna sezonul acesta fata de locul sapte ocupat anul trecut. Ei nu participa in cupele europene si de asta nu au facut multe transferuri, si au reusit sa-si pastreze si cei mai buni jucatori, pe Icardi si pe Perisic, jucatori ce au adus si victoria contra Fiorentinei. Sezonul acesta ei au fost preluati de antrenorul Luciano Spaletti care a venit chiar de la Roma. Spaletti probabil v-a folosi acelasi prim 11 in acest meci cu toate ca intre timp Inter la achizitionat pe J.Cancelo de la Valencia.

{{notification_msg}}