Italia Serie A:AC Milan - Lazio

Analiza meciuri

AC Milan – Lazio Roma

In aceasta etapa din Serie A avem doua derbiuri, unul dintre ele fiid acest meci intre echipa de pe locul sapte, Milan, si echipa de pe locul trei, Lazio. Lazio are 15 puncte in plus si vine dupa o serie de opt jocuri fara infrangere dintre care doua egaluri si sase victorii, in vreme ce Milan vine dupa trei victorii si un egal. In ultimul meci direct intre aceste echipe, Lazio s-a impus cu 4-1.

AC Milan

Milan joaca din ce in ce mai bine si fanii se asteapta ca echipa sa scoata macarun punct din acest meci dificil contra lui Lazio. Milan a invins in Cupa Italiei pe Inter, iar in campionat a facut egal cu Fiorentina si a invins pe Crotone cu 1-0 si Cagliari cu 2-1. Antrenorul Gatusso este foarte multumit de jocul echipei si probabil v-a folosi aceeasi prim 11 jucatori si in acest meci, doar fundasii Conti si Rodriguez fiind indisponibili.

Lazio Roma

Lazio vine cu moralul ridicat pe San Siro dupa ce a castigat patru meciuri si a facut doua egaluri in campionat, in vreme ce in Cupa a ajuns in semifinale acolo unde urmeaza sa o intalneasca tot pe Milan, dupa ce a eliminat-o pe Cittadela si Fiorentina. Lazio este o echipa ofensiva si a marcat 13 goluri in ulrimele trei meciuri cand invingand pe SPAL cu 5-2, pe Chievo cu 5-1 si pe Udinese cu 3-0, iar acum este asteptat ca ei sa joace la fel de ofensiv si contra lui Milan. Golgeterul Immobile si mijlocasul Gennero sunt singurii jucatori indisponibili pentru acest meci.

 

{{notification_msg}}