Italia Serie A:AC Milan - Juventus

Analiza meciuri

AC Milan – Juventus

Acest meci este un derbi al campionatului italian si se joaca in cadrul etapei a 11 a. Juventus este pe locul trei in campionat, in vreme ce Milan este pe locul opt, diferenta dintre aceste echipe fiind de noua puncte. Sezonul trecut in meciurile directe ambele echipe au castigat  meciul disputat pe teren propriu.

AC Milan

Milan a schimbat aproape toata echipa sezonul acesta si a avut unele probleme de omogenitate la inceputul sezonului, ei fiind pe locul opt momentan in mare parte datorita meciurilor jucate in deplasare, acolo unde nu pierdut trei meciuri la rand, pana sa o invinga pe Chievo cu 4-1. Acest rezultat ar trebui sa le creasca moralul jucatorilor inaintea meciului cu Juventus, mai ales ca ei nu se vor baza pe stopperul Bonnuci, fundasii Conti si Calabria si mijlocasul Bonaventura.

Juventus

Spre deosebire de Milan, Juventus inaintea derbiului are o serie de trei victorii, dintre care una in Liga Campionilor contra lui Sporting si doua in campionat contra lui Udinese si SPAL. Juve a marcat 10 goluri si a primit trei in ultimele doua meciuri din campionat, asa ca este de asteptat ca ei sa joace ofensiv in meciul contra lui Milan. Juve este la un punct de locul doi ocupat de Inter si la trei puncte fata de liderul Napoli, ei anuntand ca sunt interesati doar de victorie in acest meci, chiar daca nu se vor putea baza pe fundasii Benatio si Howedes, mijlocasilor Matuidi si Sturaro si atacantul Pjaca.

{{notification_msg}}