Italia play-off: Virtus Entella - Ascoli

Analiza meciuri

Italia play-off: Virtus Entella - Ascoli

Dupa terminarea campionatului in Serie B, a mai ramas de decis ultima echipa ce va avansa in Serie A, dar si echipa ce isi va pastra pozitia in Serie B in urma play-off-ului ce urmeaza a se disputa intre Entella si Ascoli. Notam faptul ca Entella termina in campionat la doua puncte mai putin decat Ascoli iar in meciurile disputate intre cele doua echipe in acest sezon, ambele rezultate au fost de egalitate 1-1.

Virtus Entella

In urma ultimilor doua etape de campionat echipa este preluata de antrenorul Volpe, ce debuteaza cu o infrangere pe teren propriu cu Frosinone, ca apoi in ultima etapa si totodata lupta directa pentru supravietuire reuseasc victoria in deplasare la Novara cu 1-0. Ocupand pozitia 19 si evitarea retrogradarii directa din Serie B. Entella spera sa obtina victoria chiar daca aceasta ar fi la un scor minim, stiind ca partida ce urmeaza va fi abordata cu mare precautie de catre oaspeti, ce vor adopta un joc conservator pentru ca apoi in returul de peste sapte zile sa beneficieze de finalul play-off-ului disputat pe teren propriu. Din cauza unor accidentari nu vor putea evolua mijlocasul Nizzetto cat si atacantii Luppi si Diaw.

Ascoli

Ascoli a beneficiat de o oportunitate foarte mare de a evitata acest scenariu neplacut al play-off-ului de evitare a retrogradarii, insa in ultima etapa nu reusesc decat un scor de egalitate 0-0 impotriva Bresciei. Terminand sezonul pe pozitia 18 iar acum sunt nevoiti sa lupte pentru supravietuire in Serie B. Cu toate acestea echipa se poate lauda cu performanta ca nu a pierdut nici o partida din ultimile sase disputate, reusind doua victorii si patru rezultate de egalitate. Ascoli cu siguranta va lupta si in aceasta partida pentru a continua seria partidelor in care termina neinvinsa, desi nu va putea conta pe accidentarile mijlocasului Carpani si atacantii Lores si Favilli.

{{notification_msg}}