Început de etapă în Ligue 1: OSC Lille – Paris Saint-Germain

Analiza meciuri

OSC Lille – Paris Saint-Germain

Vineri seara vom avea primul meci din etapa cu numarul 11, a campionatului francez Ligue 1, care se va jucate intre ocupanta pozitiei a 16 a, Lille si fosta campioana PSG, care in prezent este pe locul 3 si are cu 10 puncte mai mult. Parizienii au o serie de 5 victorii si 2 remize in precedentele partide cu Lille, asadar in sezonul trecut au castigat o confruntare directa din campionat si una din Cupa Ligii. Pe Stadionul Parc des Princes scorul a fost egal, 0-0.

OSC Lille

Faptul ca PSG se confrunta cu diferite probleme, o face pe Lille mai optimista inaintea acestui duel, cu toate ca in campionatul trecut nu prea a avut sanse in fata parizienilor. In precedentele doua partide disputate acasa, antrenorul Antonetti a inregistrat victorii, in fata celor de la Bastia si Nancy, insa in ultimele 5 meciuri din deplasare, Lille a obtinut doar un singur punct si de aceea se afla la subsosul clasamentului. Din acest motiv, jucatorii lui Lille vor avea parte de un duel greu, deoarece PSG este o echipa puternica si cel mai probabil antrenorul Antonetti va miza pe o tactica defensiva. Trebuie sa tinem cont de faptul ca in atac vor lipsi jucatorii Mendes, Tallo, Bautheac si de Preville, deoarece sunt accidentati. Nu-i vom vedea in teren nici pe Lopes, Basa si Obbadi.

Paris Saint-Germain

Ne asteptam la mai mult de la PSG dupa primele 10 etape, dar este clar ca jucatorii inca nu s-au acomodat cu antrenorul Emery, plus ca se simte lipsa golgheterului Zlatan Ibrahimovic. Pe de alta parte nici atacantul Cavani nu este in mare forma, cu toate ca a marcat 9 goluri pana acum, fiind departe de performantele lui Ibrahimovic. Aceasta poate o fi o cauza a celor doua infrangeri suferite de PSG, ambele in deplasare, cu Toulouse si Monaco. A remizat de mai multe ori acasa si acum se afla la 6 puncte distanta de liderul Nice. In Champions League se descurca bine, unde a inregistrat doua victorii si o remiza, fiind foarte aproape de o calificare in faza urmatoare. Pastore este accidentat si va lipsi din aceasta partida.

{{notification_msg}}