Început de etapă în La Liga: Malaga – Granada

Analiza meciuri

Malaga – Granada

Ambele au avut parte de un start slab de sezon, insa doar Malaga si-a revenit a ajuns undeva la mijlocul clasamentului, iar Granada a ramas in zona retrogradabila si abia etapa trecuta a bifat prima victorie. Malaga vine dupa o serie de 4 dueluri in campionat in care nu a fost infranta, dar in Cupa a pierdut in fata unei echipe din liga secunda. Aceste doua echipe au inregistrat fiecare cate 5 remize si pana acum nu au obtinut nici o victorie in deplasare. Confruntarile directe din sezonul trecut s-au incheiat la egalitate.

Malaga

A inceput sa evolueze din ce in ce mai bine, dupa cum s-a vazut in ultimele 4 etape cand a inregistrat doar rezultate pozitive. In precedentele 8 partide din La Liga a pierdut o singura data, cu 4-2 in deplasarea de la Atletico Madrid.  Malaga a remizat fara goluri cu Barcelona pe Camp Nou si nu sunt multe cluburi capabile de un asemenea rezultat. Acum doua etape in urma a castigat cu 4-3 duelul cu Deportivo, multumita unui gol marcat pe final, iar in ultima etapa a terminat la egalitate 2-2 cu Valencia, marcand tot in minutele de prelungire. In Cupa Regelui Spaniei a fost infranta cu 2-0 de catre Cordoba si este aproape de eliminare. Pe teren propriu joaca mult mai bine, singura echipa care a reusit sa o invinga la ea acasa a fost Villarreal. Are 5 victorii obtinute acasa si cu siguranta isi doreste sa continue aceasta serie. Va reveni atacantul Sandro Ramirez si probabil ii vom vedea in teren pe Llorente si Kameni. Singurul absent va fi Chori Castro.

Granada

S-a impus in Cupa cu 1-0 acasa, in fata celor de la Osasuna si a fost prima victorie din acest sezon. A urmat un nou triumf in campionat cu Sevilla si moralul jucatorilor e in crestere. Ceea ce este ingrijorator pentru Granada e ca nu a castigat niciodata in deplasare pana acum, iar Malaga evolueaza foarte bine pe teren propriu. Granada a inceput sa joace mai bine o data cu venirea noului antrenor Alcaraz. Din cauza rezultatelor slabe primul 11 s-a modificat des. Vineri seara va lipsi Foulquier, deoarece este accidentat.

{{notification_msg}}