Început de etapă în La Liga: Espanyol – Real Sociedad

Analiza meciuri

Espanyol – Real Sociedad

Este un meci interesant al acestei etape, deoarece ambele echipe au inceput sezonul cu ambitii mari si se afla in partea de sus a clasamentului. Real Sociedad ocupa locul 5 si a jucat in sferturile de finala ale Cupei Spaniei, in timp ce Espanyol se afla pe pozitia a 8 a, la o distanta mica fata de locurile ce duc in cupele europene. In prezent este o diferenta de 6 puncte intre aceste doua adversare. Atat Espanyol cat si Real Sociedad au avut evolutii destul de bune in ultima vreme, insa echipa din San Sebastian a intampinat adversari mai dificili. In confruntarea directa din tur scorul a fost 1-1, iar in sezonul trecut Real Sociedad s-a impus categoric cu 5-0 pe acest stadion.

Espanyol

A inceput bine returul si a pierdut doar o singura data in deplasarea din Valencia. A remizat acasa cu Deportivo si a castigat in ultimele 3 etape. Espanyol a invins-o pe teren propriu pe Granada, intr-o partida in care a avut un jucator in plus multe minute. In runda precedenta a triumfat in deplasare cu 1-0 in fata celor de la Malaga, multumita golului inscris de Piatti. A intrat in avantaj destul de repede si a reusit sa-l mentina pana la final. Antrenorul Flores a folosit acelasi prim 11, ca si in duelul cu Sevilla si a dar rezultate. O veste buna e ca va reveni Javi Lopez, insa pe lista accidentatilor ii enumeram pe: V.Sanchez, Piatti si Baptistao.

Real Sociedad

Recent a fost infranta de cateva ori, dar a avut parte de un program greu, in care a intalnit adversari puternici. A fost eliminata din Cupa dupa ce a pierdut ambele confruntari cu Barcelona, apoi a suferit un esec la scor acasa, in fata Sevilliei, iar acum doua etape nu a putut face nimic in disputa cu liderul Real Madrid. Totusi Sociedad este pe locul 5 in clasament, in ciuda acestor rezultate negative. Meciul cu Malaga la castigat la limita cu 1-0, iar weekend-ul trecut a triumfat in partida cu Osasuna, fiindca a marcat de 3 ori in repriza secunda si scorul final a fost 3-2. Ne asteptam sa-i vedem in echipa de start pe I.Martinez si pe Zurutuza.

{{notification_msg}}