Început de etapă în La Liga: Espanyol – Betis Sevilla

Analiza meciuri

Espanyol – Betis Sevilla

Ambele sunt pozitionate undeva la mijlocul clasamentului, insa Espanyol are cu 9 puncte mai mult decat Betis si spera in continuare la un loc ce o poate duce in Europa League. Betis este mai aproape de zona retrogradabila, dar totusi are un avantaj de 10 puncte. Aceste echipe evolueaza variabil, insa Espanyol a pierdut doar o singurata data in ultimele 5 etape, in care a mai bifat doua remize si doua victorii. Tot in aceeasi perioada, Betis a inregistrat un rezultat de egalitate, doua triumfuri si tot atatea infrangeri. In confruntarea directa din tur Espanyol s-a impus cu 1-0.

Espanyol

Putem spune ca a evoluat destul de bine in ultima vreme, fiindca a avut parte de un singur esec, in deplasare cu Villarreal, cand scorul final a fost 2-0. A marcat in cele doua deplasari de la Vigo si Eibar, insa a terminat la egalitate, dar totusi sunt considerate rezultate bune. In cele doua victorii a inscris de 7 ori, castigand cu 3-0 in partida cu Osasuna si cu 4-3 in fata celor de la Las Palmas. Antrenorul Flores face modificari in primul 11, fiindca se confrunta cu unele probleme de lot, ca si acum cand nu va putea conta pe O.Duarte si nici pe Baptistao in startul meciului. Este posibil sa-i vedem in teren pe V.Sanchez si Piatti.

Betis Sevilla

Cel mai important lucru pentru Betis, este ca are 10 puncte avantaj fata de zona retrogradabila. In etapa trecuta a jucat bine si a castigat disputa cu Osasuna. Inainte de asta, nu a putut obtine o victorie in 3 partide, in care a intalnit echipe bune. A fost infranta de Real Sociedad si de Real Madrid cu 2-1, printr-un gol primit pe final. In deplasarea din La Coruna a terminat la egalitate cu Deportivo. Antrenorul Sanchez a facut cateva schimbari in echipa de start, deoarece Donka si Piccini nu au putut juca, dar Betis a invins-o pe Osasuna cu 2-0. Ne asteptam sa vedem acelasi prim 11 ca si in duelul trecut.

{{notification_msg}}