Început de etapă în La Liga: Alaves – Betis Sevilla

Analiza meciuri

Alaves – Betis Sevilla

Este un duel intre doua echipe vecine in clasament si ambele au cate 18 puncte, cu 6 mai mult decat ultima aflata in zona retrogradabila. Diferenta dintre ele e ca Alaves a obtinut rezultate mai bune in deplasare, iar Betis evolueaza mai bine pe teren propriu. Alaves vine dupa 4 partide fara infrangere. In aceasta perioada a castigat un meci in Cupa, iar in campionat a triumfat o data si a remizat in precedentele doua etape. In ultimele 3 dispute Betis s-a impus in Cupa, iar in La Liga a terminat o data la egalitate si a bifat o victorie. Acuma doua sezoane s-au intalnit in liga secunda si oaspetii au castigat de doua ori cu 2-1.

Alaves

A fost o noua echipa care se lupta pentru a ramane in La Liga. Alaves este aproape de mijlocul clasamentului si are 6 puncte peste zona retrogradabila, asadar poate fi multumita. De cele mai multe ori a remizat, rezultate care s-au conturat mai des acasa. In fata fanilor a castigat o data, a terminat la egalitate de 4 ori si de doua ori a simtit gustul esecului. Se poate mandri cu victoria de pe Camp Nou in fata Barcelonei. In ultimele 3 etape a castigat duelul cu Villarreal, iar in celelalte doua meciuri a ramas neinvinsa. Prima data a remizat cu Las Palmas, apoi weekend-ul trecut in deplasare cu Eibar. Antrenorul Pelegrino a facut mai multe modificari in primul 11, insa rezultatele au fost asemanatoare. Ne asteptam sa-l vedem titular pe golgheterul echipei, Deyverson.

Betis Sevilla

Se pare ca este intr-o forma buna, avand in vedere ca in precedentele 3 meciuri nu a suferit nici un esec. Trebuie sa precizam ca toate aceste partide le-a jucat acasa, din care una in Cupa. A condus de doua ori in disputa cu Celta, dar scorul final a fost 3-3. In etapa trecuta s-a impus cu 1-0 in fata lui Athletic Bilbao. Cu antrenorul Victor Sanchez pe banca tehnica, Betis a fost infranta o singura data. Dupa remiza cu Celta a facut schimbari in echipa de start, care au dat rezultate. Ne asteptam sa-i vedem din primul minut pe Sanabria, Petros si Ruben Castro.

{{notification_msg}}