Început de etapă în Bundesliga: FC Augsburg – RB Leipzig

Analiza meciuri

FC Augsburg – RB Leipzig

Va fi un duel intre doua echipe care au obiective diferite in sezonul acesta, Leipzig spera in continuare la titlu, in timp ce Augsburg este tot mai aproape de zona retrogradabila. Totusi obiectivul lui Leipzig este sa termine pe un loc ce duce in Champions League, iar a celor de la Augsburg e sa ramana in Bundesliga. In precedentele 5 etape ambele au inregistrat cate 3 victorii si doua infrangeri, iar in retur nu a remizat niciuna din ele. Etapa trecuta au obtinut numarul maxim de puncte. In confruntarea directa din tur s-au impus cu 2-1 cei de la Leipzig.

FC Augsburg

Are 7 puncte avantaj fata de zona retrogradabila si trebuie sa fie atenta. In disputa anterioara a triumfat in depalasarea din Darmstadt, cu 2-1. Acel rezultat a ridicat moralul jucatorilor, care au pus capat unei serii de doua esecuri la rand. Inainte de cele doua infrangeri, a bifat doua victorii si in partea a doua a sezonului nu a inregistrat niciun rezultat de egalitate. Tot in retur putem preciza ca a incasat cel putin un gol in fiecare meci. Antrenorul Baum simte lipsa lui Gouweleeuw si Callsen–Bracker, care sunt accidentati. De asemenea pe lista indisponibililor se afla Baier, Finnbogason si Schmid.

RB Leipzig

In ultima vreme este o echipa a extremelor, ori castiga usor, ori pierde intr-un mod surprinzator. Totusi in returul campionatului a obtinut 4 victorii si de doua ori a fost invinsa, fara sa marcheze. Leipzig are probleme in aparare, fiindca doar in primul meci de dupa pauza de iarna, nu a primit gol. Ofensiva este punctul forte al echipei, multumita celor doi atacanti, Ti.Werner si Forsberg. Acestia au avut un rol important si in confruntarea cu M'gladbach. Vor lipsi cativa jucatori printre care se numara: Burke, Klostenberga si Y.Poulsen.

{{notification_msg}}