Început de etapă în Bundesliga: Bayer Leverkusen – Werder Bremen

Analiza meciuri

Bayer Leverkusen – Werder Bremen

Ambele echipe se afla in partea de jos a clasamentului, insa Bayer este mai aproape de mijloc si are cu 5 puncte mai mult fata de Werder Bremen, care se afla la doar doua puncte distanta fata de zona retrogradabila. Au inregistrat rezultate diferite in ultimele 3 partide, Werder a obtinut 3 victorii care au scos-o din subsolul clasamentului. Bayer a suferit 3 infrangeri, una in Champions League si doua in Bundesliga. Intalnirea directa din tur a fost castigata cu 2-1 de catre Werder Bremen.

Bayer Leverkusen

Dupa cele 3 esecuri, antrenorul Schmidt a fost demis. Pe banca tehnica a venit Tayfun Korkut si ramane de vazut daca va imbunatati jocul echipei. In prima mansa din saisprezecimile Champions League a pierdut acasa cu 4-2 in fata celor de la Atletico Madrid si este aproape de eliminare, apoi a fost infranta in campionat de Mainz cu 2-0 si cu 6-2 de Borussia Dortmund. A evoluat slab in acest sezon si singurul lucru care i-a mai ramas, e sa lupta pentru o pozitie ce o califica in Europa League. Acum are nevoie de cele 3 puncte din partida cu Werder, pentru a putea spera in continuare. Ramane de vazut ce modificari va face antrenorul Korkut in primul 11, tinand cont ca in duelul precedent, Chicharito, Dragovici si Bellarabi nu au fost titulari. Va lipsi fundasul Taha, dar va reveni Kampl.

Werder Bremen

A bifat 3 victorii consecutive, insa nu a scapat de emotiile retrogradarii. In returul campionatului a suferit 4 infrangeri si acum trebuie sa se lupte pentru a se distanta cat mai mult de zona fierbinte a clasamentului. Werder a invins-o cu 2-1 pe Wolfsburg, iar inainte a castigat cu 2-0 partida cu Mainz, iar etapa trecuta a inregistrat acelasi scor impotriva celor de la Darmstadt. Capitanul Fritz s-a accidentat si va lipsi tot sezonul. Nu se stie daca il vom vedea la treaba pe Pizarro, alaturi de atacantul M.Kruse.

{{notification_msg}}