Gold Cup:Mexic - Jamaica

Analiza meciuri

Mexic – Jamaica

Acest meci este a doua semifinala a Gold Cup, practic o reeditare a finalei de acum doi ani, cand Mexicul a invins cu 3-1 si si-a adjudecat trofeul. Aceste echipe s-au intalnit si acum 10 zile in faza grupelor, scorul fiind de 0-0, iar anul trecut s-au inalnit si in Copa America unde mexicanii au castigat cu 2-0.

Mexic

Aceste ultime rezultate o dau pe Mexic ca favorita la calificare cu toate ca acestia au venit la Gold Cup cu o echipa formata din rezerve, jucatorii importanti fiind lasati acasa dupa ce au participat la Cupa Confederatiilor in Rusia. Chiar si asa echipa a jucat bine si s-a calificat de pe primul loc in grupa dupa ce au facut egal cu Jamaica, si au invins pe El Salvador si pe Curacao, eliminand si pe Honduras in sferturi ci 1-0 printr-un gol marcat de Pizarro. Mexicul  probabil v-a juca mai ofensiv in acest meci decat a facut-o in faza grupelor, antrenorul Osorio avand pregatite si cateva surprize tactice contra jamaicanilor.

Jamaica

Putini se asteptau ca Jamaica sa ajunga asa departe in Gold Cup, mai ales ca ei trec printr-o scadere de forma dupa finala jucata acum doi ani contra Mexicului, dar antrenorul Whitemore a pregatit foarte bine echipa pentru acest turneu. In grupe ei s-au calificat dupa ce au invins Curacao cu 2-0 si au facut egal cu Mexic si El Salvador, iar in sferturi au invins Canada cu 2-1. In meciul cu canadienii, Jamaica a deschis scorul in minutul sase prin Francis si si-au marit avantajul la inceputul celei de-a doua reprize prin Williams dar dupa s-au retras in aparare si au primit doar un singur gol, rezultatul fiindu-le suficient pentru a se califica mai departe si de a fi la un pas de a juca finala. Primul 11 care v-a juca contra Mexicului probabil v-a fi aceeasi care a jucat contra Canadei.

{{notification_msg}}