Germania Cupa DFB:MSV Duisburg - Nurnberg

Analiza meciuri

MSV Duisburg – 1.FC Nurnberg

Acest meci este primul tur al Cupei Germaniei si se joaca intre Dusiburg, echipa ce a promovat in liga a doua din Germania si Nurnberg echipa ce joaca de mult timp in liga a doua. Duisburg a inceput slab noul campionat si a acumulat doar un punct in doua meciuri jucate, in timp ce Nurnberg are maxim de puncte. Ultimele meciuri directe intre aceste echipe s-au jucat acum doi ani de zile, Duisburg castigand la Nurnberg cu 2-1, iar acasa facand egal 0-0.

MSV Duisburg

Duisburg a promovat usor din liga a treia, dar problema este sa reuseasca sa se mentina in liga a doua, unde au ca obiectiv evitarea retrogradarii. Ei au inceput campionatul cu o infrangere 1-0 la Dresden, un meci in care Frode a fost eliminat, iar in etapa a doua au facut 1-1 cu Bochum, intr-un meci in care au condus cu 1-0, dar s-au vazut egalati in repriza secunda. Antrenorul Gruev s-a bagat titular pe Hajri in locul suspendatului Frode in timp ce Bajic, Ozbek si Janjic au fost accidentati. Este de asteptat ca Gruev sa foloseasca acelasi prim 11 si in acest meci.

1.FC Nurnberg

Nurnberg are ambitii mari sezonul acesta si isi doreste promovarea in prima liga, si cu noul antrenor  Kollner au inceput foarte bine campionatul, in prima etapa invingand pe Kaiserslautern cu 3-0, iar in etapa a doua pe Regensburg cu 1-0, printr-un gol marcat pe finalul meciului. Mohwald a fost marcatorul unicului gol si el a marcat si cu Kaiserslautern si se poate spune ca este cel mai in forma jucator al lor. Pentru acest meci fundasul central Muhl este accidentat, iar Petrak probabil v-a juca titular.

{{notification_msg}}