Germania Cupa DFB:Bayern Munchen - Borussia Dortmund

Analiza meciuri

Bayern Munchen – Borussia Dortmund

Doua dintre cele mai bune echipe din Germania se intalnesc in saisprazecimile Cupei, pentru Bayern fiind al doilea meci dificil dupa ce au intalnit si pe Lipezig. Bayern este lider detasat in campionat, in vreme ce Borussia a trecut printr-o criza si s-a indepartat de lider. Bayern a invins Borussia la inceputul sezonului cu 3-1 in campionat si a castigat si in Supercupa, in vreme ce in sezonul trebut Borussia i-a invins in Cupa.

Bayern Munchen

Bayern lupta pe toate fronturile,ei avand 11 puncte in plus fata de echipa de pe locul doi din campionat. Acum Bayern se concentreaza pe acest meci din Cupa, acolo unde o intalneste pe marea rivala Borussia Dortmund. Bayern joaca bine acasa si deja i-a invins pe cei de la Borussia de doua ori in acest sezon, ei avand o serie de cinci victorii consecutive in campionat, dintre care ultimele trei cu scorul de 1-0.

Borussia Dortmund

Borussia a terminat turul campionatului cu doua victorii si este pe locul trei. Echipa a trecut printr-o criza si a iesit din lupta pentru titlu, ei avand ca obiectiv clasarea pe locul secund la finalul campionatului. Echipa a fost eliminata si din Liga Campionilor, antrenorul Bosza fiind demis si inlocuit de Stoger. Sub comanda lui Stoger ei au invins pe Mainz cu 2-0 si pe Hoffenheim cu 2-1 printr-un gol marcat de Pulisic. Echipa se confrunta si cu unele accidentari, iar pentru acest meci antrenorul Stoger probabil ca v-a folosi aceeasi jucatori ca in precedentele doua partide. 

{{notification_msg}}