Germania Bundesliga:VfB Stuttgart - FC Koln

Analiza meciuri

VfB Stuttgart – FC Koln

Acest meci poate fi considerat un derbi deoarece Stuttgart este echipa mai bine clasata in campionat si are un avans de sase puncte fata de Koln. Ultimele meciuri directe intre aceste echipe s-au jucat acum doua sezoane si s-au terminat cu victoriile gazdelor cu acelasi scor, 3-1.

VfB Stuttgart

Stuttgart are un inceput slab de campionat si are pana acum o victorie, doua egaluri si patru infrangeri. Echipa este si ineficienta in atac, ei marcand doua goluri, suficient sa le aduca o victorie acasa, in vreme ce acum doua etape au facut un egal 0-0 contra celor de la Augsburg. Echipa a fost invinsa in primele trei meciuri din campionat, chiar daca la pauza scorul a fost egal, in vreme ce in ultima etapa au pierdut meciul cu Eintracht Frankfurt in prelungiri chiar daca au avut si un jucator in plus in teren. Pentru acest meci este de asteptat ca printre titulari sa revina si Terodde, acesta fiind marcator in ultima etapa.

FC Koln

Dupa inceputul dezastruos de sezon, faptul ca Peter Stoger nu a fost inca demis este un miracol, acest meci probabil ca este ultima lui sansa, echipa castigand doar un punct cu Hannover in campionat si o victorie in Cupa, in vreme ce in Europa League au pierdut meciurile cu Arsenal si cu Red Star. In campionat ei au marcat doar doua goluri, niciunul dintre acestea in deplasare. Echipa l-a achizitionat pe experimentatul atacant Pizarro la sfarsitul lunii trecute si acesta probabil ca v-a fi titular deoarece Cordoba este accidentat. Pe langa acesta, J. Hector si Risse sunt si ei accidentati si vor lipsi in aceasta intalnire.

{{notification_msg}}