Germania Bundesliga:Schalke 04 - Mainz 05

Analiza meciuri

Schalke 04 – Mainz 05

Schalke are cu trei puncte mai mult decat Mainz in clasament si a inceput bine campionatul dar dupa au intrat intr-o mica criza si au reusit sa isi revina si au invins in ultima etapa. Mainz a inceput mai slab campionatul dar si-au revenit pe parcurs si au o serie de trei jocuri fara infrangere. Mainz a castigat aproape toate punctele acasa, in vreme ce Schalke a castigat puncte si acasa si in deplasare, iar in meciurile directe jucate in sezonul trecut Schalke a invins in ambele partide.

Schalke 04

Schalke are patru victorii pana acum, primele doua fiind acasa, dar dupa au inceput sa joace mai bine in deplasare si au inregistrat doua victorii in deplasare. Ei au reusit un egal cu Bayer Leverkusen si o victorie cu Herta Berlin in deplasare, intr-un meci pe care l-au dominat si au marcat doua goluri in repriza secunda, cand echipa adversa avea si un jucator mai putin pe teren. Pentru acest meci revine G. Burgstaller si este posibil sa il vedem din primul minut in teren si pe Konoplyanka in locul lui Di Santo.

Mainz 05

Mainz a inceput slab campionatul si a ajuns sa se lupte la retrogradare dupa ce au inregistrat o victorie si patru infrangeri in primele cinci meciuri disputate, dar dupa au reusit sa isi revina si sa castige trei meciuri si momentan sunt situati la mijlocul clasamentului. Antrenorul Schwarz face deseori modificari in echipa, iar pentru acest meci el nu se va putea baza pe Bungert, Hack si Bussman, asa ca probabil vom vedea unele modificari in primul 11 si in aceasta partida.

{{notification_msg}}