Germania Bundesliga:Schalke 04 - Bayern Munchen

Analiza meciuri

Schalke 04 – Bayern Munchen

Acest meci este un derbi de traditie dar si datorita clasamentului, Schalke fiind pe locul trei, in vreme ce Bayern ocupa locul patru, ambele echipe avand cate noua puncte dupa trei victorii si o infrangere. Sezonul trecut in meciurile directe Bayern a castigat la Gelsenkirchen cu 2-0, in vreme ce la Munchen scorul a fost de 1-1.

Schalke 04

Schalke a inceput campionatul cu o infrangere la Hannover cu 1-0, dupa aceea a invins pe Lipezig, Stuttgart si pe Bremen in deplasare cu 2-1 dupa ce a fost condusa cu 1-0. Antrenorul Tedesco a facut unele modificari in echipa, G. Burgstaller si D. Caligiuri au jucat titulari dupa ce cu Stuttgart au fost rezerve, iar in acest meci este probabil sa il vedem si pe Stambouli titular in locul lui Bentaleb.

Bayern Munchen

Dupa ce a pierdut neasteptat la Hoffeinheim, Bayern a inceput iar sa castige si a invins pe Anderlecht in Liga Campionilor cu 3-0 si pe cei de la Mainz in campionat cu 4-0, Lewandowski reusind o dubla. Antrenorul Ancelotti a facut unele modificari pentru a odihni jucatorii dupa meciul cu Anderlecht, Boateng si Hummels au jucat in locul lui J. Martinez si Sule, iar in locul lui Rodriguez, Toliss si Ribery au jucat Vidal, Coman si T. Muller. Acum este de asteptat ca el sa faca iarasi modificari in echipa, J. Martinez, Tolisso si Ribery probabil ca vor fi in teren inca din primul minut.

{{notification_msg}}