Germania Bundesliga:Mainz 05 - Borussia Dortmund

Analiza meciuri

Mainz 05 – Borussia Dortmund

Ambele echipe joaca slab in acest sezon, iar in urma unui inceput bun de campionat Borussia este pe locul opt, in vreme ce Mainz are sase puncte mai putin si are un punct peste zona retrogradarii. Ultimul meci direct jucat intre aceste echipe a fost in sezonul trecut si s-a terminat 1-1.

Mainz 05

Mainz este la subsolul clasamentului de la inceputul sezonului si dupa ultimele rezultate negative este la un punct de retrogradare iar daca nu castigau un punct din partida cu Lipezig aveau acelasi numar de puncte ca si HSV si Freiburg. Mainz are patru victorii in acest sezon dar nu poate lega o serie de rezultate pozitive, in ultimele sapte meciuri disputate ei au invins pe Koln acasa iar dupa au pierdut cu Freiburg si Augsburg. Punctul castigat cu Lipezig este incurajator la fel ca si revenirea fundasului Bell dupa suspendare si  faptului ca antrenorul Schwartz nu are probleme cu accidentarile la echipa.

Borussia Dortmund

Borussia a mai trecut printr-o criza similara acum trei sezoane cand dupa o serie de sapte meciuri fara victorie au ajuns la retrogradare. Duminica dupa infrangerea cu Werder ei au ajuns la opt meciuri consecutive fara victorie, lucru ce a dus si la demiterea antrenorului Peter Bosz. In Liga Campionilor ei nu au reusit sa castige niciun meci din cele sase jucate si au terminat grupa pe locul trei. La echipa a venit fostul antrenor a lui Koln, Peter Stoger si este interesant ce v-a reusi acesta sa faca in situatia in care la echipa sunt multi jucatori accidentati. In acest meci Weigl si Sahin ar putea juca la mijloc, la fel ca si Schurrle care ar putea intra in locul lui La echipa a venit fostul antrenor a lui Koln, Peter Stoger si este interesant ce v-a reusi acesta sa faca in situatia in care la echipa sunt multi jucatori accidentati. In acest meci Weigl si Sahin ar putea juca la mijloc, la fel ca si Schurrle care ar putea intra in locul lui Yarmolenko.

{{notification_msg}}