Germania Bundesliga:Hoffenheim - Hannover 96

Analiza meciuri

1899 Hoffenheim – Hannover 96

Aceasta partida este importanta pentru ambele echipe, dar obiectivele sunt diferite, Hoffenheim este pe cinci si lupta pentru un loc de cupa europeana, in vreme ce Hannover are sase puncte peste zona retrogradarii. In meciul direct din turul campionatului intre aceste echipe scorul a fost de 2-0 in favoarea lui Hannover.

1899 Hoffenheim

Hoffenheim nu a mai pierdut de doua luni de zile, timp in care ei au jucat opt partide, castigand cinci dintre ele. Echipa este pe locul cinci la doua puncte in spatele lui Bayer Leverkusen si la cinci puncte de Borussia Dortmund, echipa ce urmeaza sa o intalneasca in meci direct. Hoffenheim este foarte eficienta in atac si a invins pe Leipzig cu 5-2 in ultima etapa, iar in acest meci nu se v-a baza pe mijlocasul Grillitsch, acesta fiind suspendat.

Hannover 96

Hannover trece printr-o forma slaba si a castigat doar o data in ultimele doua luni. Victoria a fost impotriva celor de la Werder Bremen, o victorie ce se poate dovedi importanta in lupta pentru supravietuire. Momentan sunt la sase puncte de retrogradare dar au inca de jucat cu Leverkusen, echipa ce spera la un loc de cupa europeana si cu Herta, un adversar incomod. Echipa joaca slab in ultima vreme, asa ca antrenorul Breitenreiter probabil v-a face unele modificari in primul 11.

{{notification_msg}}