Germania Bundesliga:Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen

Analiza meciuri

Borussia Dortmund – Bayer Leverkusen

Acest meci este derbiul etapei in Bundesliga si ne aduce fata in fata echipele de pe locurile trei si patru. Ambele echipe lupta pentru un loc de Liga Campionilor si sunt la egalitate de puncte, o victorie in acest meci fiind decisiva. In meciul direct jucat in turul campionatului scorul a fost egal 1-1.

Borussia Dortmund

Borussia a pierdut ultimele doua derbiuri disputate, 6-0 cu Bayern si 2-0 cu Schalke si a fost eliminata si din Europa League. Borussia a invins insa pe Stuttgart cu 3-0 si acum spera sa faca acelasi lucru si in acest derbi. Antrenorul Stoger probabil v-a schimba primul 11, Akanji probabil v-a juca in defensiva, Weigl la mijloc iar Goetze in atac, singurul absent fiind atacantul Batshuayi.

Bayer Leverkusen

Pe langa performantele din campionat cei de la Bayer au sperat si la accederea in finala Cupei, dar au dat in semifinale peste Bayern Munchen si au fost invinsi acasa cu scorul de 6-2. Echipa nu a mai pierdut asa categoric de mult timp primind doua goluri in primele 10 minute. Dupa acest meci ei au fost invinsi de Leipzig in campionat cu 4-1 si au invins pe Eintracht. Bailey a ramas pe banca in meciul cu Eintracht si Restos a jucat in aparare, iar acum Bender este suspendat dar probabil v-a reveni Bailey si cu Alario.

 

{{notification_msg}}