Germania Bundesliga 2 :VfL Bochum - St. Pauli

Analiza meciuri

VfL Bochum – St.Pauli

Acest meci deschide oficial noul sezon din liga a doua germana si ne aduce fata in fata doua echipe ce au terminat campionatul trecut la jumatatea clasamentului cu un punct avans intre ele in favoarea lui St. Pauli. Anul trecut Bochum a s-a mentinut constant la mijlocul clasamentului in timp ce St. Pauli a avut un inceput slab de sezon, cand a ajuns si pe ultimul loc, dar a reusit sa isi revina pe finalul campionatului si sa evite retrogradarea. Aceste echipe s-au intalnit in ultima etapa a campionatului trecut, atunci St. Pauli a invins cu 3-1, in vreme ce Bochum nu a mai castigat intr-un meci direct din 2014.

VfL Bochum

Sezonul trecut a fost unul modest pentru Bochum, cu toate ca au inceput bine campionatul ei au terminat la jumatatea acestuia, fara a sta cu emotii in privinta retrogradarii. Pentru acest sezon ei au schimbat antrenorul, la echipa venind Ismail Atalan dar si trei atacanti, R.Kruse, Hinterseer si Diamantakos, fundasul Soares de la Hoffenheim si cativa jucatori de la echipa de tineret, ceea ce ne face sa credem ca vor juca mult mai ofensiv sezonul acesta. In amicalele dinaintea inceperii sezonului ei au invins adversarii mai facili, dar au avut probleme cu cei puternici, dar este incurajator ca au reusit sa obtina un egal 2-2 in ultimul meci amical contra Borusiei Dortmund.

St.Pauli

St. Pauli a terminat cu noroc pe locul sapte anul trecut dupa ce la un moment dat erau pe ultimul loc, dar au jucat bine pe finalul campionatului si au urcat in clasament. Una peste alta a fost un sezon nereusit si de aceea antrenorul Lienena a fost schimbat cu Olaf Jansen chiar daca in ultimele opt meciuri nu au fost invinsi. St.Pauli a facut si cateva transferuri, atacantul Allagui de la Herta, mijlocasul Cenk Sahin si fundasii Schoppenhauer si Zander, iar la capitolul plecari ii mentionam pe fundasul Gonther si atacantul Thy care era imprumutat de la Werder Bremen. Contra celor de la Werder au jucat si ultimul amical inaintea inceperii campionatului si au invins cu 2-1.

{{notification_msg}}