Germania Bundesliga 2 :Nurnberg - FC Ingolstadt 04

Analiza meciuri

FC Nurnberg – Ingolstadt 04

Acest meci poate fi numit un derbi deoarece ambele echipe sunt situate in partea superioara a clasamentului. Nurnberg joaca bine si este pe locul trei, in vreme ce Ingolstadt nu a pierdut in ultimele patru partide disputate. Ambele echipe au mers mai departe si in Cupa, iar ultimul meci direct intre aceste echipe s-a disputat acum trei sezoane si a fost castigat de Nurnberg cu 2-1.

FC Nurnberg

Nurnberg este sus in campionat si spera sa promoveze in Bundesliga dar are de recuperat sapte puncte fata de lider, dar si locul doi este bun, cu o victorie in acest meci ei fiind mai aproape de acesta. Nurnberg este o echipa ce ii lipseste constanta in rezultate, nereusind mai mult de trei victorii consecutive. Asa au patit si in ultima etapa cand au fost invinsi de Heidenheim, dupa ce in precedentele doua etape au castigat contra lui Darmstadt si Dynamo si au obtinut si o victorie in Cupa contra celor de la Osnabruck. Lippert, Kerka si Zrelak sunt singurii jucatori indisponibili pentru aceasta partida.

Ingolstadt 04

Ingolstadt joaca bine in ultimul timp si au pierdut ultima oara la sfarsitul lui Septembrie, atunci cand au fost invinsi de Bochum in deplasare, dar de atunci au reusit sa obtina patru victorii si un egal. In cupa ei au jucat contra celor de la Furth si au castigat cu 3-2, iar impotriva lui Arminia au invins cu 3-1. Mijlocasul Kittel este cel mai eficient jucator al echipei, el reusind multe goluri si pase de gol. In jocul cu Dynamo ei au condus cu 2-0 si s-au vazut egalati, in vreme ce contra Arminiei au jucat mult timp cu un om in minus, pana cand un adversar a luat cartonas rosu si au reusit sa castige meciul. Singurul jucator indisponibil pentru acest meci este Gaus.

 

{{notification_msg}}