Germania Bundesliga 2 :Fortuna Dusseldorf - MSV Duisburg

Analiza meciuri

Fortuna Dusseldorf – MSV Duisburg

Fortuna este lider in campionat si un avans de 11 puncte fata de Duisburg, echipa ce se afla in zona retrogradarii si nu a mai castigat de trei etape. Ei se bazeaza pe faptul ca joaca mai bine in deplasare, iar acum doua sezoane aceste echipe s-au intalnit la Dusseldorf, scorul fiind 1-1.

Fortuna Dusseldorf

Fortuna a jucat peste asteptari si este lider in campionat, ei incepand noul sezon cu un egal cu Braunschweig, dupa reusind o serie de patru victorii. Singura infrangere a fost in meciul cu Furth, dar acest lucru nu i-a prea afectat, ei reusind dupa aceea inca doua victorii. Antrenorul Funkel roteste des jucatorii in functie de rezultat chiar daca echipa castiga sau pierde, cum a fost cazul in meciul castigat cu St. Pauli si cu Ragensburg, dar si in infrangerea cu Furth.

MSV Duisburg

Duisburg este nou promovata si deja se chinuie in campionat, ei aflandu-se in zona retrogradarii si fiind deja eliminata in cupa. In campionat a obtinut doar doua victorii, ambele in deplasare, dar si doua egaluri contra celor de la Inglostadt in deplasare si Bochum acasa. Echipa oscileaza de la meci la meci, ei invingand pe Arminia cu 4-0, dar dupa pierzand cu Nurnberg cu 6-1, facand egal cu cei de la Inglostadt, iar dupa pierzand cu cei de la Kiel cu 3-1. Antrenorul Gruev a trimis in teren aceeasi echipa in ultimele doua meciuri jucate, atacantul Tashchy accidentandu-se in ultima etapa si devenind astfel indisponibil pentru acest meci.

{{notification_msg}}