Franta Ligue 1:Paris Saint Germain - Nice

Analiza meciuri

Paris Saint Germain – OGC Nice

In ultimele doua sezoane acest meci a fost un derbi al Frantei, dar acum PSG este lider, in vreme ce Nice este pe locul 14 si are si 16 puncte mai putin decat PSG. Nice are o serie de patru esecuri, in vreme ce sezonul trecut ei au invins pe PSG acasa cu 3-1, in vreme ce la Paris scorul a fost egal 2-2.

Paris Saint Germain

PSG este mare favorita in acest meci, ei nepierzand niciun meci pana acum in campionat si inregistrand doar doua egaluri contra lui Montpellier si lui Marseille si este lider la o distanta de patru puncte fata de echipa de pe locul doi, AS Monaco. In Liga Campionilor lucrurile merg la fel de bine, ei castigand toate trei partidele jucate, si au 12 goluri marcate si niciunul primit. Pentru meciul cu Nice,  Neymar este suspendat si probabil ca in locul lui in teren v-a fi Di Maria sau Draxler, in vreme ce Alves, Silva si Lucas sunt si ei incerti.

OGC Nice

Nice nu a inceput bine sezonul, in anii precedenti ea fiind o echipa ce era in topul campionatului, dar momentan se claseaza pe locul 14 si sunt la un punct de zona retrogradarii. Ei joaca si in Europa League, acolo unde lucrurile merg mai bine, ei invingand pe Waregem si Vitesse si pierzand cu Lazio. Acum ei au un meci dificil in campionat contra liderului dar un lucru pozitiv este faptul ca revin Seri si Balotelli la echipa, in vreme ce Cyprien si Le Bihan sunt in continuare accidentati.

{{notification_msg}}