Franta Ligue 1:AS Monaco - Lille

Analiza meciuri

AS Monaco – OSC Lille

In primul meci al etapei a 30 a din Ligue 1 avem un meci intre echipa de pe locul doi Monaco si Lille, echipa ce are 35 de puncte mai putin in clasament. Monaco este favorite si are patru victorii consecutive in meciurile contra lui Lille.

AS Monaco

Monaco a invins in meciul direct din turul campionatului cu 4-0, acelasi rezultat inregistrandu-se si in meciul direct din sezonul trecut, iar acum este mare favorite si in acest meci, ei avand o serie de sase victorii si un egal si ocupa locul second in Ligue 1 avand un avans de patru puncte fata de echipa de pe locul trei Marseille. PSG are un avans considerabil si practic este campioana, dar Monaco urmeaza sa o intalneasca la sfarsitul lunii in finala Cupei Ligii. Portarul Benagli, mijlocasul Traore si atacantii Falcao, Keita si Pellegri sunt accidentati si nu vor fi in teren in acest meci.

OSC Lille

Lille este pe penultimul loc in campionat si mai are noua etapa pentru a se salva de la retrogradare, ei fiind la patru puncte de locurile deasupra zonei retrogradarii. Pentru asta ei trebuie sa inceapa sa castige puncte, ei avand trei egaluri si trei infrangeri in ultimele sase meciuri disputate, apararea fiind punctul lor slab. Echipa a primit gol in ultimele 10 partide disputate si au marcat doar in ultimele cinci partide, iar pentru acest meci nu se vor putea baza pe fundasul Malcuit, mijlocasul Benzman si atacantul El Ghazi, acestia fiind accidentati.

{{notification_msg}}