Franta Ligue 1:Angers - Nice

Analiza meciuri

SCO Angers – OGC Nice

In primul meci al etapei a 33 a din Ligue 1 avem un meci intre ocupanta locului 14, Angers si ocupanta locului 7, Nice. Nice are 10 puncte in plus si este favorita, ea sperand inca la un loc ce duce in Europa League, in vreme ce Angers este la sapte puncte de zona retrogradarii. Meciul direct intre aceste echipe disputat in turul campionatului s-a incheiat nedecis 2-2.

SCO Angers

Angers este in crestere de forma, ei fiind invinsi in ultimele sase partide disputate doar de catre PSG, in rest inregistrand trei victorii si doua egaluri si astfel echipa are sapte puncte peste locul 18 ocupat de Troyes. In ultima etapa ei au facu 1-1 contra lui Strasbourg, iar pentru meciul contra lui Nice, antrenorul Moulin a anuntat ca nu v-a face mari modificari, singurii jucatori incerti sunt fundasul Andreu, mijlocasul Capelle si atacantul Puyo.

OGC Nice

Nice a fost invinsa si ea de PSG, iar in ultimele cinci etapa e inregistrat trei victorii si doua egaluri, dar echipa lupta pentru un loc ce duce in Europa League la sfarsitul sezonului. Momentan ei sunt la un punct in spatele lui Rennes, echipa cu care au facut egal 1-1 in ultima etapa din campionat, dar lupta pentru Europa este stransa si fiecare punct conteaza. Acum contra lui Angers, Nice este asteptata sa joace mai ofensiv si la victorie, singurul jucator indisponibil fiind fundasul Jallet.

{{notification_msg}}