Finala Cupei Germaniei: Bayern Munchen - Eintracht Frankfurt

Analiza meciuri

Finala Cupei Germaniei: Bayern Munchen - Eintracht Frankfurt

Finala cupei in Germania se desfasoara intre cea mai titrata echipa neamteasca - Bayern, care totodata devine si campioana sezonului, si Eintracht Frankfurt - reusind al doilea an consecutiv atingerea acestei etape finale in cupa. Bayern cu siguranta isi doreste sa mai adauge un trofeu in acest sezon,  de cealalta parte Frankfurt va lupta si pentru un loc in Europa League, nereusind sa il obtina in urma pozitiei in clasament. Bavarezii castiga ambele etape disputate acest sezon impotriva celor de la Frankfurt.

Bayern Munchen

A esuat in indeplinerea marelui vis - obtinerea tuturor trei titluri in acest sezon, insa nu se pot invinovati prea mult - eliminarea din faza semifinalei Champions League fiind in fata Real-ului, plus ca nu au fost foarte departe sa reuseasca marea finala. In campionatul intern lucrurile s-au desfasurat asa cum planuisera, castigand Super Cupa la inceputul sezonului, apoi au intampinat doar unele mici probleme in campionat dar situatia s-a imbunatit constand reusind sa isi mareasca avantajul de lidera. Drumul catre aceasta finala nu le-a fost usor, eliminand Leipzig, Borussia Dortmund si Leverkusen. Din pacate in  aceasta finala nu ii vom putea vedea la joc pe Boaten, Vidal si Robben.

Eintracht Frankfurt

Pentru o buna perioada a sezonului situatia echipei a fost favorabila, plasandu-se chiar si pe pozitia a treia in Bundesliga. In finalul sezonului forma acestora a scazut constant, singura lor realizare notabila fiind victoria obtinuta in semifinala cupei impotriva lui Schalke. Frankfurt termina sezonul pe pozitia a opta, iar calificarea in aceasta finala le aduce din nou sperante pentru participarea in Europa League sezonul viitor, ceea ce ar insemna sa transforme performantele sezonului in unele foarte bune. Deoarece in ultima etapa pierd la Schalke, ne putem astepta la o serie de schimbari in echipa. Notam absenta lui Fernandes din aceasta partida.

{{notification_msg}}