Final de etapă în Serie B: Virtus Entella – US Salernitana

Analiza meciuri

Virtus Entella – US Salernitana

Ultimul meci al etapei cu numarul 31 din Serie B, se va juca luni seara intre echipa de pe locul 10 Entella si ocupanta pozitie a 14 a, Salernitana, care are cu 7 puncte mai putin. In precedentele doua confruntari, ambele au inregistrat cate o victorie acasa si o remiza in deplasare. Este un meci care poate duce gazdele pe un loc de play-off. Intalnirea directa din tur s-a incheiat la egalitate.

Virtus Entella

Se gandeste la cele 3 puncte, pentru ca este mai aproape de play-off decat Salernitana. Dupa seria de 2 triumfuri pe teren propriu si doua 3 egaluri in deplasare, jucatorii antrenorului Brad s-au apropiat la un punct de Spezia aflata pe locul 7, iar acum echipa de pe pozitia a 4 a, Benevento, are doar 5 puncte avantaj. In ultimele doua dueluri de acasa s-a impus in fata celor de Bari si Carpi cu acelasi scor, 2-0, ceea ce ne indica ca joaca mai ofensiv cand are sprijinul suporterilor. A remizat fara goluri cu Perugia si Benevento, iar cu Vicenza a terminat la egalitate, 2-2. Antrenorul Brad are toti jucatorii la dispozitie, asa ca ne asteptam sa vedem acelasi prim 11, ca si in precedentele doua meciuri.

US Salernitana

Oaspetii din Salerno sunt un pic mai departe de locurile ce duc in play-off, la o distant de 8 puncte, insa pe de alta parte are doar 5 puncte avantaj fata de zona retrogradabila. In etapa trecuta s-a impus cu 2-0 in disputa cu Brescia, punand capat unei serii de rezultate slabe, din doua remize si doua infrangeri. Recent, a terminat la egalitate 0-0 cu Benevento, ocupanta locului 4. O veste buna pentru antrenorul Bollini e ca au revenit Odjer, Improta si Busellato. Doar Mantovani va lipsi, fiindca este accidentat.

{{notification_msg}}