Final de etapă în Serie A: US Palermo – Udinese

Analiza meciuri

US Palermo – Udinese

Ultimul meci al etapei cu numarul 10 din Serie A, ne aduce un duel intre doua echipe care in sezonul precedent s-au salvat de la retrogradare spre final. Daca ne uitam ce au facut in cele 9 etape, e clar ca lucrurile nu s-au imbunatatit pentru niciuna. Palermo ocupa penultimul loc, dupa ce in ultima vreme a suferit 3 infrangeri si a remizat o singura data, iar Udinese multumita victoriei din partida trecuta, are cu 4 puncte mai mult decat adversara din acest meci. Trebuie sa precizam ca echipa din Sicilia s-a impus de 3 ori in ultimele confruntari directe cu Udinese.

US Palermo

Pentru a continua seria de victoria in fata celor de la Udinese va trebui sa joace foarte bine, deoarece in ultimele 4 dueluri disputate acasa, a fost infranta. Totusi a avut adversari puternici, precum: Napoli, Torino, Juventus si Sassuolo, dar si in etapa trecuta a fost invinsa in deplasarea de pe terenului lui AS Roma. Jucatorii antrenorului Zerbi, au remizat in 3 confruntari, din ultimele 4 meciuri din deplasare si singura data au castigat in fata celor de la Atalanta. Weekend-ul trecut a pierdut cu 4-1 pe stadionul Olimpico din Roma. La inceputul sezonului Palermo a eliminat-o pe Bari si s-a calificat in runda a treia din Cupa Italiei, unde o va intalni pe Spezia, o echipa din liga secunda. Acum cel mai important pentru sicilieni, e sa iasa din zona retrogradabila, asa ca cel mai probabil vom vedea o echipa ofensiva, joi seara. Din cauza accidentarilor vor lipsi: Trajkovscki, Rajkovic, Balogh, Gonzalez, Bentivegna si Andjelkovic.

Udinese

Am mentionat la inceput, ca oaspetii din Udine au intrerupt etapa trecuta seria negativa de rezultate, prin victoria obtinuta acasa in fata celor de la Pescara cu 3-1. Prin urmare a iesit din zona retrogradabila, iar acum are 4 puncte peste ocupanta locului 18, Empoli. De cateva saptamani Luigi Delneri este noul antrenor a lui Udinese si a fost foarte aproape sa obtina un rezultat pozitiv in meciul cu Juventus, insa echipa sa a fost infranta cu 2-1. Dupa aceea a triumfat prima data in disputa cu Pescara, cu Delneri pe banca tehnica. Din acest motiv nu ne asteptam sa vedem vreo schimbare in primul 11. Vor lipsi: Penaranda, Kone, Ewandro si Armero.

{{notification_msg}}