Final de etapă în Serie A: Inter Milan – Sampdoria

Analiza meciuri

Inter Milan – Sampdoria

Ultimul meci al etapei cu numarul 30 din Serie A, ne aduce un duel intre doua echipe aflate in jumatatea de sus a clasamentului. Ocupanta locului 6, Inter, are cu 14 puncte mai mult fata de Sampdoria, care este pe pozitia a 9 a. Ambele evolueaza destul de bine in ultima vreme si ne asteptam sa vedem o confruntare interesanta. In intalnirea din tur, Sampdoria s-a impus cu scorul de 1-0.

Inter Milan

Ramane de vazut daca va continua traditia, ca echipa care gazduieste partida sa castige si din acest motiv Inter se gandeste doar la cele 3 puncte. Pe de alta parte se lupta si pentru un loc ce duce in competitiile europene, iar oaspetii din Genoa nu au emotii in ceea ce priveste retrogradarea pentru ca sunt la mijlocul clasamentului. In ultimul meci de acasa, Inter a invins-o cu 7-1 pe Atalanta, dupa care in etapa trecuta a remizat 2-2 in deplasare cu Torino. Se afla la 5 puncte in spatele lui Lazio, care ocupa locul 4, iar rivala AC Milan are cu un punct mai putin. Antrenorul Pioli are toti jucatorii la dispozitie, asadar vom vedea cel mai puternic prim 11, care va face tot posibilul sa obtina victoria.

Sampdoria

Putem spune ca trece printr-o perioada buna, in ciuda faptului ca a pierdut etapa trecuta cu 1-0 in fata liderului Juventus. Inainte de asta, jucatorii antrenorului Giampaolo au bifat 5 victorii si doua remize in campionat, rezultate care au dus echipa pe locul 9. Sampdoria va juca pana la final pentru prestigiu si incepe usor sa se preagateasca pentru viitorul sezon, pentru ca va avea adversari modesti in urmatoarele meciuri. Va evolua mai relaxat in duelul acesta cu Inter, dar cu siguranta se gandeste la un rezultat pozitiv. Probabil vom vedea aceeasi echipa de start ca si in partida trecuta, doar ca Muriel este accidentat si va fi inlocuit cu Schick.

{{notification_msg}}