Final de etapă în Serie A: AC Milan – Lazio Roma

Analiza meciuri

AC Milan – Lazio Roma

Ultimul meci al etapei cu numarul 30 din Serie A, aduce fata in fata doua mari rivale din Milan si Roma. In prezent Milan este pe pozitia a 6 a si are cu 7 puncte mai mult decat ocupanta locului 8, Lazio. In ultima perioada ambele echipe au avut o evolutie variabila, asa ca orice va fi posibil duminica seara pe San Siro. Duelul din tur de pe Olimpico a fost castigat de Milan cu 3-1.

AC Milan

Este convinsa ca poate face un meci bun si pe San Siro, mai ales ca jucatorii antrenorului Mihajlovic vin dupa o serie de 6 victorii si o remiza, toate obtinute acasa. In ultimele doua etape a pierdut in Sassuolo si a terminat la egalitate cu Verona. Se afla la 7 puncte distanta de marea sa rivala Inter. Din acest motiv nu trebuie sa se relaxeze in duelul cu Lazio, pentru ca trebuie sa lupte pentru locul 5 si sa-si pastreze seria de rezultate pozitive obtinute pe teren propriu. Vor absenta pe motiv ca sunt accidentati, urmatorii jucatori: Kucka, Donnarumma, Ely, Niang si Alex.

Lazio Roma

Oaspetii din Roma au progresat in ultimele doua etape din campionat. Prima data, Lazio a remizat 1-1 cu Torino in deplasare, apoi a castigat acasa cu 2-0 meciul cu Atalanta. Toata lumea se astepta sa castige duelul din Europa League cu Sparta Praga, dupa ce in prima mansa scorul final a fost egal 1-1, jucatorii antrenorului Pioli au pierdut cu 3-0 acasa. Desigur, fanii au fost foarte dezamagiti la final si Lazio a facut o mare greseala ca si-a subestimat adversarul. Eliminarea din Europa League, probabil ca inca ii afecteaza pe jucatori, inaintea duelului cu Milan, asa ca Pioli va trebui sa faca cateva modificari in primul 11. Nu-i vom vedea in teren pe jucatorii: Vrij, Milankovic-Savic, Basta, Djordevic, Radu si Kishna, cu totii fiind accidentati. 

 

{{notification_msg}}