Final de etapă în Premier League: West Bromwich – Manchester United

Analiza meciuri

West Bromwich – Manchester United

Etapa cu numarul 29 din Premier League se incheie cu meciul dintre echipa aflata pe locul 13 West Bromwich si cea de pe pozitia a cincea, Manchester United care are 11 puncte in plus. "Diavolii rosii"vin dupa 4 victorii consecutive, de pe 3 fronturi, iar in meciul din tur a castigat cu 2-0 in fata celor de la West Bromwich.

West Bromwich

A evoluat mult mai bine in duelurile din sezonul trecut cu Manchester United, pentru ca acasa a remizat 2-2, iar pe Old Trafford a invins cu 1-0. Are probleme in partea defensiva, deoarece in ultimele 3 meciuri a incasat 7 goluri, in FA Cup cu Reading si in campionat cu Leicester si Crystal Palace. Asa ca, antrenorul Pulis va trebui sa faca cateva modificari pe linia de fund. In ultimele doua meciuri a acumulat 4 puncte, din victoria acasa cu Crystal Palace cu 3-2 si remiza cu liderul Leicester 2-2. Acum se afla pe locul 13 in clasament si are cu 12 mai mult decat prima pozitie retrogradabila, ceea ce inseamna ca o sa joace fara frica in disputa cu “diavolii rosii”. Pe lista accidentatilor se afla mijlocasii Morrison, McManaman si fundasii Brunt si Evans.

Manchester United

Vine dupa o serie de 4 victorii consecutive, doua din campionat, una din FA Cup cu Shrewsbury dintr-o liga inferioara si una din Europa League cu danezii de la Midtylland. Are acelasi numar de puncte cu rivala sa Manchester City, si e la doar 4 puncte de ocupanta locului 3 Arsenal. Ceea ce este mai important pentru antrenorul van Gaal este ca a reusit sa castige 4 meciuri fara multi titular, jucand cu cativa junior in teren. Unul dintre ei care are 18 ani, Rashford, a reusit sa marcheze de 4 ori si probabil il vom vedea si in meciul cu West Bromwich. Trebuie sa adaugam ca vor fi multi absenti precum mijlocasii Fellaini, Schweinsteiger si Young, atacantii Keane si Rooney si fundasii Shaw, Smalling, Jones, Valencia si Borthwich-Jackson.

{{notification_msg}}