Final de etapă în La Liga: Malaga – Las Palmas

Analiza meciuri

Malaga – Las Palmas

Aceste doua echipe sunt in scadere de forma, in special Malaga care nu a mai castigat din luna noiembrie. Las Palmas a fost infranta in precedentele doua dueluri, insa are un avantaj de 6 puncte fata de gazde. Malaga nu a bifat nici o victorie in deplasare pana acum, iar in ultimele doua etape a remizat. In intalnirea din tur Las Palmas s-a impus cu scorul de 1-0.

Malaga

Nu a mai inregistrat o victorie de 11 meciuri in La Liga, dar la inceputul sezonului a obtinut mai multe puncte si se afla la distanta de zona retrogradabila. A remizat in precedentele doua dueluri de acasa, prima data cu ultima clasata, Osasuna. Trebuie sa precizam ca a fost un egal care a pus capat unei serii de 4 infrangeri, dupa care a obtinut inca un punct din confruntarea cu Espanyol. Meciul cu Villarreal s-a incheiat la egalitate, 1-1, dar putea sa castige, fiindca a jucat 20 de minute cu un om in plus. Atunci au revenit pe teren Charles, Keko, J.Rodrigues si Torres. Probabil antrenorul Romero va folosi acelasi prim 11, ca in partida trecuta.

Las Palmas

Cele doua infrangeri la rand a afectat moralul echipei. In etapa trecuta Sevilla a invins-o cu 1-0, cu toate ca a avut multe sanse de gol. Acelasi lucru s-a intamplat inainte, in deplasarea de la Granada. Las Palmas evolueaza mai slab atunci cand nu joaca pe teren propriu. In pauza de iarna au sosit la echipa atacantul Jese si mijlocasul Halilovic, insa acestia nu au iesit in evidenta pana acum. Ne asteptam sa vedem cateva modificari in primul 11, facute de antrenorul Setien, deoarece vor lipsi Montoro si Bigas.

{{notification_msg}}