Europa League: Zenit St. Petersburg – Anderlecht

Analiza meciuri

Zenit St. Petersburg – Anderlecht

Doar cei mai infocati suporteri ai lui Zenit cred ca echipa lor de suflet se va califica. Se observa scaderea de forma a jucatorilor, fiindca campionatul Rusiei inca nu a inceput si Anderlecht a castigat cu 2-0 in prima mansa. Elevii antrenorului Lucescu vor face tot posibilul sa obtina victoria in partida de joi seara, mai ales ca Zenit i-a invins pe belgienii de la Anderlecht de doua ori acasa, in Champions League si Europa League.

Zenit St.Petersburg

Este pentru prima data cand aceste doua cluburi se intalnesc intr-o faza eliminatorie, iar acum presiunea este mult mai mare, deoarece rusii au de recuperat doua goluri. In faza grupelor Zenit s-a impus acasa in fata celor de la Maccabi Tel Aviv, Alkmaar si Dundalk. Din acest motiv, a terminat pe primul loc in grupa, insa din cauza pauzei de iarna a scazut din forma pe care o avea si este la un pas de a iesi din aceasta competitie. Se afla pe locul secund in clasamentul din prima liga rusa, la 5 puncte in spatele liderului Spartak Moscova si are un avantaj de 3 puncte fata de CSKA Moscova. Trebuie sa precizam ca fundasul Ivanovic va juca pentru Zenit,alaturi de noii veniti Samara, Mollo si Tsallogov, iar mijlocasul Witsel s-a transferat la alta echipa. Pe lista accidentatilor se afla: Smolnikov, Ryazantsev si Novnoseltev.

Anderlecht

Oaspetii din Anderlecht sunt multumiti de rezultatul din meciul tur. Au un avantaj de doua goluri, multumita reusitelor lui Acheampong, care cu siguranta va incerca sa inscrie si acum. Ultima data belgienii au pierdut in Europa League in fata francezilor de la St.Etienne, dupa care au inregistrat 8 victorii si 3 remize in campionat, rezultate ce au dus-o pe pozitia secunda din clasament, pe Anderlecht. Ne asteptam sa vedem acelasi prim 11 ca si in meciul tur, doar ca Appiah, Kara si Hanni vor lipsi, pentru ca sunt accidentati.

{{notification_msg}}