Europa League: Sloboda Tuzla – Beitar Ierusalim

Analiza meciuri

Sloboda Tuzla – Beitar Ierusalim

Acesta este un duel din preliminariile Europa League, intre echipa ce a terminat campionatul din Bosnia Hertegovina pe locul 2, Sloboda Tuzla si Beitar Ierusalim care a incheiat sezonul din Israel pe pozitia a 3 a. Beitar a evoluat si anul trecut in preliminariile Europa League, unde in primul tur a trecut de Ordabasy, o echipa din Kazakhstan, dupa care a fost oprita de Charleroi. Este primul meci dintre aceste doua cluburi, iar Sloboda joaca pentru prima data intr-o competitie europeana in orasul Tuzla.

Sloboda Tuzla

Calificarea in preliminariile Europa League este doar un premiu de consolare pentru cei de la Sloboda, deoarece a ratat in Bosnia, atat titlu cat si cupa. A fost pe primul loc in campionat o buna perioada de timp, insa spre final a inregistrat cateva rezultate slabe ce au dus-o pe pozitia secunda. Sloboda a sperat sa castige cupa, dar acest lucru nu a fost posibil pentru ca a evoluat destul de slab in finala. Totusi faptul ca a terminat pe locul doi si a fost prezenta in finala cupei inseamna ca avut o evolutie destul de buna in acest sezon. Si-a propus castigarea titlului in sezonul urmator si de asemenea o calificare in grupele Europa League. Nu a avut noroc la tragerea la sorti pentru ca returul il va juca in deplasare. In ultima partida disputata a pierdut cu 6-1 in fata celor de la Domzale, cu toate ca in aceasta vara a achizitionat 8 jucatori, printre care se numara si experimentatul Aldin Dzidic.

Beitar Ierusalim

A terminat pe locul 3 campionatul trecut, fiind multumita de aceasta realizare si acum spera sa faca o figura frumoasa si in Europa League. Beitar a avut un start slab de sezon, insa pe parcurs s-a redresat si a ocupat pana la final pozitia a 3 a. A jucat mult mai bine in campionat decat in cupa, unde a pierdut destul de rar. Cele mai bune evolutii le-a avut pe teren propriu in sezonul trecut. Are cativa jucatori foarte buni in lot, printre care ii putem enumera pe fundasul central spaniol Rueda si pe mijlocasul Claudemir. In aceasta vara au plecat de la echipa mijlocasul Zhairi, atacantul Rukavytsya si fundasul Matovic.

{{notification_msg}}