Europa League:Slavia Praga - FC Astana

Analiza meciuri

Slavia Praga – FC Astana

Acest meci v-a decide inca o echipa calificata din Grupa A din Europa League, campioana Cehiei urmand sa intalneasca campioana Kazakhstanului. Slavia este mai bine clasata si are un punct in plus, un egal fiind suficient pentru a se califica. In meciul tur disputat la Astana scorul a fost egal 1-1.

Slavia Praga

Pe langa egalul din Kazakhstan, Slavia a castigat de doua ori cu Maccabi Tel Aviv si a pierdut in deplasare si a facut egal acasa cu Villareal. Momentan este pe locul doi in grupa la trei puncte de liderul Villareal, echipa deja calificata, si la un punct in fata lui Astana. In campionat ei au castigat titlul dupa opt ani de asteptare dar sezonul acesta sunt la 14 puncte in spatele liderului Plzen si probabil vor fi nevoiti sa se lupte pentru locul doi. Fundasii Svento si Flo si mujlocasul Rotan sunt accidentati si nu vor juca in acest meci.

FC Astana

Astana este pe locul trei in grupa, la un punct in spatele Slaviei si are nevoie de victorie pentru a se califica. Astana a invins pe Maccabi de doua ori, dar a pierdut ambele meciuri cu Villarreal si a facut egal in tur cu Slavia. Campionatul in Kazakhstan s-a terminat de o luna, Astana fiind campioana la un punct in fata lui Kairat. Echipa a jucat acum doi ani si in Liga Campionilor, iar pentru acest meci singurul jucator absent este mijlocasul Kleinheisler.

{{notification_msg}}