Europa League: Schalke 04 – FC Krasnodar

Analiza meciuri

Schalke 04 – FC Krasnodar

Cel de-al doilea meci dintre aceste echipe este un derby al grupei, deoarece Schalke e pe primul loc, iar Krasnodar ocupa pozitia secunda. Nemtii au un avantaj de 3 puncte pe care si l-au creat in ultimul meci jucat in Rusia, pe terenul celor de la Krasnodar. Oaspetii au sanse de calificare, insa mai au de disputat un meci in Nice. In campionat Krasnodar este pe locul 5, din cauza duelurilor terminate la egalitate. Schalke este in forma si nu a mai pierdut de 7 partide, dar tot se afla in partea de jos a clasamentului din Bundesliga. Primul meci dintre aceste doua cluburi s-a incheiat cu victoria la limita cu 1-0, a lui Schalke.

Schalke 04

Si-a imbunatatit jocul si acum este o echipa greu de invins. Urca usor si in clasamentul din Bundesliga, insa in ultima vreme a avut parte de un program dificil, in care a intalnit adversare puternice. Dupa victoria cu 3-0 obtinuta in fata lui Mainz, etapa trecut a remizat fara goluri cu Borussia Dortmund. In Cupa a invins-o pe Nurnberg cu 3-2, iar in Europa League are 3 triumfuri din tot atatea meciuri. In ultimele doua confruntari din campionat, antrenorul Weinzierl a folosit acelasi prim 11. Acum ne asteptam sa vedem mai multe moficari in echipa de start, deoarece este un duel foarte important.

FC Krasnodar

Nu evolueaza slab, insa poate mai mult. In campionat este pe locul 5, la o distanta de 8 puncte fata de primele doua pozitii. Este interesant faptul ca nu a obtinut nici o victorie in deplasare in prima liga rusa, dar in schimb a remizat de 5 ori. Totul a aratat bine in Europa League, mai putin ultimul duel in care a fost infranta de Schalke. Problema este ca va trebui sa joace in deplasarea de la Nice, unde este nevoita sa obtina cel putin un punct. Vestea buna e ca a revenit atacantul Wanderson si Joaozinho. Probabil vor fi titulari Eboue, Kaleshin si Laborde. Singurul absent va fi Kanore, pentru ca este suspendat.

{{notification_msg}}