Europa League: Sarajevo - Atalanta

Analiza meciuri

Sarajevo - Atalanta

Returul rundei secunde de calificari pentru Europa League, dintre Sarajevo si Atalanta se anunta destul de interesant. Sarajevo care era cotata fara prea multe sanse in acest duel, reuseste un rezultat de egalitate 2-2 in partida tur de la Atalanta. Gazdele acestei dispute au la activ deja disputate doua etape din campionatul intern; iar italienii de la Atalanta debuteaza cu acest duel din calificarile Europa League.

Sarajevo

Rezultatul de egalitate reusit in tur cu Atalanta, poate fi numit un real succes pentru cei de la Sarajevo. Insa de aceasta data ii va astepta o sarcina mult mai grea, accederea in etapa urmatoare fiind greu de realizat chiar si in conditiile unui rezultat de egalitate reusit in deplasare. Partida in care Sarajevo a fost condusa cu 2-0, dar treptat si-au imbunatit nivelul jocului reusind sa egaleze. In prima runda au depasit cu lejeritate pe armenii de la Banants, iar in campionat au reusit o victorie frumoasa impotriva celor de la Mladost cu scorul de 4-0.

Atalanta

Datorita clasarii pe a saptea pozitie a sezonului trecut in Serie A, incep in aceasta runda parcursul in Europa League. Echipa a suferit multe schimbari in pauza competitionala, pe langa cei care au parasit echipa, unora le-au expirat contractele de imprumut. Cat despre jucatorii noi sositi in randul echipei s-a putut observa ca inca au nevoie de acomodare, in urma rezultatului nesatisfacator din tur. Atalanta opteaza din nou pentru cativa jucatori imprumutati, printre acestia numarandu-se mijlocasul celor de la Chelsea - Pasalic; iar cel mai important transfer cu siguranta trebuie sa fie cel al atacantului Zapata.

{{notification_msg}}