Europa League:Partizan Belgrad - Videoton

Analiza meciuri

Partizan Belgrad – Videoton

Acest meci din Europa League ne aduce fata in fata doua echipe din tari invecinate, campionii Serbiei, Partizan, si locul doi din Ungaria, Videoton. Acest meci este primul intre aceste echipe, iar in ultima etapa din campionat, ambele echipe au castigat cu 1-0 meciurile jucate.

Partizan Belgrad

Partizan este la a patra victorie in campionat, dupa ce etapa trecuta a castigat cu Vojvodina, dar este pe locul patru in campionat la trei puncte de liderul Crvena Zvezda. Sezonul trecut Partizan a fost condusa de antrenorul Nikolic, care acum este la Videoton, si a reusit sa castige campionatul in fata rivalilor de la Crvena. Anul acesta antrenor este Djukic, cu el echipa reusind sa ii invinga in turul doi preliminar al Ligii Campionilor pe Buducnost, dar a fost eliminata in turul trei de Olympiakos. Intre timp de la echipa au plecat Mihajlovic si Leonardo si au ajuns portarul Stojkovic, mijlocasii Soumah si Pantic, si atacantul Solomon. Pentru acest meci Kosovic si Stevanovic sunt accidentati.

Videoton

Videoton a inceput sezonul european in preliminariile Ligii Europa, unde a trecut de maltezii de la Balzano, estonienii de la Nomme Kalju si dupa i-au eliminat surprinzator pe francezii de la Bordeaux dupa o infrangere cu 2-1 in deplasare si o victorie cu 1-0 acasa. Eroul meciului de acasa a fost fundasul Stopira care a marcat si singurul gol. In campionat ei sunt pe primul loc la egalitate de puncte cu cu Honved. Pentru meciul cu Brugge mijlocasul Varga este suspendat, iar fundasul Vinicius si atacantul  Kovacs sunt accidentati.

{{notification_msg}}