Europa League:Napoli - RB Leipzig

Analiza meciuri

SSC Napoli – RB Leipzig

Acest meci este un duel intre doua echipe ce au jucat in Liga Campionilor, dar nu au reusit decat sa obtina locul trei in grupa si astfel au ajuns sa joace in Europa League. Ambele echipe joaca bine in campionat, Napoli fiind lider in Italia, in vreme ce Leipzig este pe doi in Germania. Aceste echipe nu s-au mai intalnit in meciuri oficiale pana acum.

SSC Napoli

Napoli a jucat un tur preliminar pana sa ajunga in grupele Ligii Campionilor, acolo unde a inregistrat doua victorii si patru egaluri, terminand grupa pe locul trei, in spatele lui Manchester City si Shakhtar. In campionat lupta pentru titlu este stransa, Napoli este lider si are un punct in fata lui Juventus, dar orice pas gresit poate duce la pierderea trofeului. Fundasul Raul Albiol a fost odihnit in ultima etapa din campionat contra lui Lazio si probabil v-a fi titular, la fel ca si Zielinski care v-a juca in locul suspendatului Mertens.

RB Leipzig

Leipzig a oscilat in acest sezon si se claseaza pe locul doi momentan, dar diferenta de urmaritoare este una mica, asa ca orice este posibil pana la finalul sezonului. Ei au pierdut surprinzator unele meciuri cum ar fi cel cu Herta si cel cu Freiburg, dar acum au o serie de trei meciuri fara infrangere formata dintr-un egal cu HSV si doua victorii cu Monchengladbach si Augsburg. In Liga Campionilor ei su fost la prima participare si au pierdut trei partide, clasandu se pe locul trei intr-o grupa castigata de Besiktas. Ilsanker este suspendat pentru acest meci, in locul lui probabil ca va evolua Demme.

{{notification_msg}}