Europa League:Marseille - Red Bull Salzburg

Analiza meciuri

Olympique Marseille – Red Bull Salzburg

Daca e sa ne luam dupa tragerea la sorti, aceasta semifinala este mai putin interesanta deccat cealalta, ambele echipe ajungand surprinzator pana in aceasta faza a competitiei. Interesant este faptul ca aceste echipe au fost in aceeasi grupa, Salzburg terminand pe primul loc, in vreme ce Marseille pe doi cu patru puncte mai putin. Marseille a eliminat pe Braga, Athletic Bilbao si Leipzig, in vreme ce Salzburg pe Real Sociedad, Borussia Dortmund si Lazio.

Olympique Marseille

Marseille se lupta pentru un loc de Liga Campionilor in campionat si pentru a ajunge in finala Europa League in acest an. In campionat ei au locul patru asigurat, dar diferenta fata de locul doi ocupat de Monaco este de doar un punct cu patru etape ramase de disputat. Marseille are un egal si trei victorii in ultimele patru partide disputate, iar in Europa League a eliminat pe Leipzig in sferturile de finala. Portarul Mandanda este accidentat, iar Chamber si H. Sakai sunt incerti pentru aceasta partida.

Red Bull Salzburg

Salzburg este surpriza placuta a acestei competitii, ea eliminand echipe puternice in drumul spre semifinala. In faza grupelor ei au inregistrat trei victorii si trei egaluri si au fost singura echipa ce nu a pierdut la Marseille acasa, in fazele eliminatorii au invins pe Real Sociedad, Borussia Dortmund si Lazio. In dubla cu Lazio ei au fost invinsi in meciul tur cu 4-2, iar in retur au fost condusi cu 1-0, dar au reusit sa marcheze de patru ori si sa se califice in semifinale. Echipa merge bine si in campionat, fiind pe primul loc la 11 puncte de locul doi si este calificata si in finala Cupei. Pentru acest meci Salzburg are toti jucatorii disponibili.

{{notification_msg}}