Europa League: Manchester United – FK Rostov

Analiza meciuri

Manchester United – FK Rostov

Va fi un duel interesant, tinand cont ca primul meci din Rostov s-a terminat la egalitate 1-1 si ambele au sanse sa se califice in faza urmatoare. Englezii au marcat in deplasare si au un mic avantaj, plus ca acum vor juca pe Old Trafford si vor avea sprijinul fanilor.

Manchester United

Antrenorul Mourinho a anuntat ca va folosi o tactica serioasa pentru ca jucatorii sai nu au voie sa joace relaxat, chiar daca calificarea se va decide pe propriul teren. In meciul din tur, Manchester United a fost echipa mai buna si a deschis scorul in prima repriza, insa in partea a doua rusii au egalat si cu siguranta nu vor ceda nici acum. Intre timp United a jucat in sferturile de finala ale Cupei Ligii, unde a pierdut in fata rivalilor de la Chelsea cu 1-0. In acea partida Mourinho nu a putut conta pe Ibrahimovici si inca cativa jucatori importanti, pe care i-a menajat pentru duelul cu Rostov. Pe lista indisponibililor se afla: Rooney, Schweinsteiger, Martial si Mkhitaryan.

FK Rostov

Dupa egalul cu Manchester United, oaspetii din Rusia au remizat in campionat fara goluri si cu Terek, iar acum se afla la 3 puncte de ultimul loc care duce in Europa League. Totusi, credem ca de atunci jucatorii lui Rostov se gandeau la meciul de pe Old Trafford. Antrenorul Daniliant a anuntat ca Poloz si Azmoun vor juca in atac si trebuie sa gaseasca inlocuitori pentru Kalachev si Gatcan care sunt suspendati. De asemenea nu vor juca nici Dzhanaev si Granat, pentru ca sunt accidentati.

{{notification_msg}}