Europa League: Manchester United – Feyenoord Rotterdam

Analiza meciuri

Manchester United – Feyenoord Rotterdam

Va fi unul din cele mai interesante dueluri din runda cu numarul 5 a competitiei Europa League, deoarece pe Old Trafford, Manchester United o va infrunta pe Feyenoord, liderul din prima liga olandeza. Aceste doua echipe alaturi de Fenerbahce, se lupta pentru primele doua locuri, care duc in faza urmatoare a competitiei. Manchester United se afla la un punct in spatele celor doua rivale, iar ucrainienii de la Zorya sunt pe ultima pozitie din grupa. In confruntarea directa din Rotterdam scorul a fost 1-0 pentru Feyernoord.

Manchester United

Dupa ce a invins-o pe Zorya si pe Fenerbahce, a revenit in lupta pentru calificare, insa sansele au scazut dupa infrangerea din Istanbul cu 2-1. Acum isi doreste o victorie in fata fanilor, pentru ca un alt rezultat ar complica lucrurile. In Premier League evolueaza variabil, unde dupa 4 remize, o victorie si o infrangere, a coborat pe locul 6 in clasament. Este adevarat ca in ultimele doua etape a jucat mai bine, fiindca a castigat in deplasarea din Swansea si a remizat acasa cu Arsenal. S-a calificat in sferturile de finala din Cupa Ligii, dupa ce a invins-o acasa pe Chelsea. Bailly si Smalling vor lipsi pentru ca sunt accidentati.

Feyenoord

Am mentionat deja ca este liderul din campionatul Olandei, cu toate ca in ultimele 3 meciuri a avut parte de un esec, insa etapa trecuta s-a impus cu 3-0 in fata celor de la Zwolle. Asadar, acum are un avantaj de doua puncte fata de Ajax, iar rivala PSV se afla in spate la 6 puncte distanta. Infrangerea cu Go Ahead Eagles a fost prima din acest campionat, insa a mai pierdut o data si in Europa League, in deplasarea de la Fenerbahce. In celelalte partide din competitie, a triumfat cu acasa cu United si cu Zorya, dar a remizat in Ucraina, cand a jucat cu un om mai putin pe teren toata repriza secunda. Din acest motiv, Kongolo va juca in locul lui Botteghin. Van Beek si Vermeer nu vor lua parte la acest duel. 

{{notification_msg}}