Europa League: Manchester United – Fenerbahce

Analiza meciuri

Manchester United – Fenerbahce

In unul din cele mai interesante dueluri din Grupa A, se vor intalni Manchester United si Fenerbahce, care alaturi de Feyenooord se vor lupta pentru primele doua locuri. Dupa primele doua runde Fenerbahce este liderul grupei cu 4 puncte, in timp ce Manchester United si Feyenoord au cate 3. Pe ultima pozitie se afla echipa ucraineana Zorya, cu 1 punct. Aceste doua cluburi s-au intalnit acum 12 ani in faza grupelor din Champions League si fiecare a castigat pe propriul teren.

Manchester United

Intre timp ambele echipe s-au schimbat, Manchester United evolueaza in Europa League mai mult cu rezervele, insa se anunta un meci interesant cu Fenerbahce. Asta confirma rezultatele slabe ale celor de la United din primele doua runde, in care au pierdut in deplasarea de la Feyenoord cu 1-0 si au castigat cu acelasi scor cu Zorya pe Old Trafford. In Premier League situatia nu este chiar roz, deoarece in ultimele 5 etape a obtinut doar 5 puncte si din acest motiv a ajuns pe locul 7 din clasament. Acum 3 zile in urma a remizat cu Liverpool si tinand cont ca antrenorul Mourinho a trimis in teren cei mai buni jucatori, este clar ca ii va menaja pe unii acum si va folosi mai multe rezerve. Pe lista accidentatilor se regasesc Schneiderlin, Martial, Mkhitaryan. Nu vor juca nici Schweinsteiger si Darmian, deoarece antrenorul i-a lasat deoparte de ceva vreme.

Fenerbahce

In ultimele doua etape din campionat a acumulat doar doua puncte din remizele cu Alanyaspor si Osmanlispor. Fanii sunt nemultumiti, avand in vedere ca echipa pe care o sustin se afla la 8 puncte distanta de liderul Basaksehir si de rivalele Galatasaray si Besiktas. Este important pentru moralul jucatorilor ca nu au pierdut in ultimele 6 partide, incluzand doua din Europa League, in care au terminat la egalitate 1-1 cu Zorya si au castigat la limita cu 1-0 in fata celor de la Feyenoord, ajungand astfel pe prima pozitie. Acum probabil se va apara in disputa cu Manchester United si se va baza pe contraatacuri rapide. Vor absenta Tufan, Ucan, Sow, Zeybek, Fernandao si Lens.

{{notification_msg}}