Europa League: Manchester United – Celta Vigo

Analiza meciuri

Manchester United – Celta Vigo

Manchester United este principala favorita la castigarea trofeului Europa League si putem spune ca a facut un pas important spre finala, prin victoria din Vigo cu 1-0, multumita golului marcat de Rashford. Mansa secunda are loc pe Old Trafford, insa ramane de vazut cine se va califica, pentru ca in fotbal totul este posibil, asa ca spaniolii vor lupta pana in ultima secunda.

Manchester United

Cu siguranta putina lume crede intr-un rezultat favorabil al celor de la Celta Vigo. In partida din tur Rashford a inscris in minutul 67 dintr-o lovitura libera. Totusi nu am vazut prea multe in prima mansa, fiindca antrenorul Mourinho a ales o tactica defensiva pentru a nu primi gol. Probabil va trimite si de aceasta data in teren, acelasi prim 11, deoarece a menajat mai multi jucatori in weekend-ul trecut, cand United a jucat pe Emirates. A fost invinsa de Arsenal cu 2-0, asadar castigarea trofeului a ramas obiectivul principal pentru Mourinho, fiindca asa Manchester United are cele mai mari sanse sa evolueze in grupele Champions League in sezonul urmator. Din cauza accidentarilor vor absenta: Shaw, Ibrahimovic, Rojo si Young.

Celta Vigo

Oaspetii din Vigo sunt dezamagiti de faptul ca au primit gol si au pierdut prima mansa a semifinalei Europa League si acum au nevoie doar de victorie pentru a obtine calificarea. Din acest motiv antrenorul Berizzo a anuntat ca echipa sa va juca mai agresiv la mijlocul terenului si va incerca sa-si creeze cat mai multe ocazii de poarta. Celta vine dupa o serie de 4 infrangeri in La Liga si este pozitionata undeva la mijlocul clasamentului. Etapa trecuta a jucat cu rezervele in deplasarea din Malaga si a pierdut cu 3-0. Acum ne asteptam sa vedem pe Old Trafford cel mai puternic prim 11, din care va lipsi atacantul Rossi si portarul Blanco, pentru ca sunt accidentati.

{{notification_msg}}